CarlinKit: nový standard pro bezdrátový CarPlay a Android Auto

V oblasti automobilových technologií se neustále objevují inovace, které zlepšují zážitky z jízdy a pohodlí za volantem. Jednou z nejvíce očekávaných technologických inovací je CarlinKit, který přináší revoluční možnosti pro bezdrátové propojení s CarPlay a Android Auto ve vašem originálním autorádiu s kabelovým CarPlay a Android Auto.

Carlinkit 4 a 5 evtech

Klíčové funkce CarlinKit

Vysokorychlostní bezdrátové propojení: CarlinKit nabízí bezdrátové propojení s vaším smartphonem prostřednictvím technologie bezdrátového CarPlay a Android Auto. To znamená, že se můžete zbavit kabelů a připojit svůj chytrý telefon k systému vozidla bez jakýchkoli obtíží.

Plná kompatibilita s CarPlay a Android Auto: Bez ohledu na to, zda preferujete CarPlay od Apple nebo Android Auto od Googlu, CarlinKit vám poskytuje plnou kompatibilitu s oběma platformami. 

Jednoduchá instalace a použití: CarlinKit je navržen tak, aby byl uživatelsky přívětivý. Jeho instalace je jednoduchá a intuitivní, což umožňuje i méně zkušeným uživatelům rychle využívat výhod bezdrátového propojení v jejich vozidlech.

Carlinkit Android Auto: S CarlinKit můžete v plné míře využívat všech výhod Android Auto. Ovládejte aplikace, přijímejte hovory, posílejte zprávy a používejte navigaci, vše bez nutnosti připojení kabelu.

Android Auto - evtech.cz

Carlinkit CarPlay: Pro milovníky Apple CarPlay přináší CarlinKit bezproblémové a bezdrátové propojení s touto oblíbenou platformou. Streamujte hudbu, zobrazujte notifikace a využívejte další funkce CarPlay přímo z pohodlí vašeho vozidla.

Carplay - evtech.cz

Proč zvolit CarlinKit

Široká kompatibilita: CarlinKit je kompatibilní s širokou škálou vozidel a smartphonů, což zajišťuje širokou dostupnost této revoluční technologie pro řidiče.

Aktualizace a podpora: CarlinKit je navržen tak, aby byl schopen poskytovat pravidelné aktualizace a technickou podporu, aby uživatelé měli vždy přístup k nejnovějším funkcím.

Oblíbené produkty CarlinKit

  • CarlinKit 4.0: Tato chytrá krabička zaručuje rozšíření kabelového CarPlay na bezdrátový CarPlay a bezdrátový Android Auto v originálním autorádiu. Je tedy vhodná také pro originální autorádia, které podporují pouze kabelové CarPlay. Po připojení CarlinKit 4.0 se přidá funkce Android Auto.

CarlinKit-CP2A-propoj Everest Technology

  • CarlinKit 5.0: Toto chytré zařízení je určené pro originální autorádia, které podporují jak kabelové CarPlay, tak kabelové Android Auto. Po připojení CarlinKitu 5.0 získáte plnohodnotné bezdrátové CarPlay a AndroidAuto.

CarlinKit-2AIR-propoj Everest Technology

Jaký je tedy rozdíl mezi CarlinKit 4.0 a CarlinKit 5.0? Zásadní rozdíl je v kompatibilitě. CarlinKit 4.0 je určené pro originální rádia, které vlastní pouze kabelový Apple CarPlay. Po připojení můžete využívat jak bezdrátový CarPlay, tak CarlinKit 4.0 také přidá funkci bezdrátového Android Auto. CarlinKit 5.0 je určený pro originální autorádia s kabelovým CarPlay a Android Auto. Po připojení tohoto zařízení můžete využívat plnohodnotné bezdrátové CarPlay a AndroidAuto.

Jaký CarlinKit vybrat? Pokud máte originální autorádio pouze s funkcí kabelového CarPlay, doporučujeme CarlinKit 4.0. Pokud máte originální autorádio s funkcí kabelového CarPlay a Android Auto, doporučujeme CarlinKit 5.0.

  • CarlinKit CPC200 Tbox: Zařízení je inovativním modulem navrženým pro dodání chytrých funkcí do originálního autorádia. Tento modul má schopnost proměnit původní autorádio vozidla v inteligentní multimediální systém, využívající operační systém Android. S tímto zařízením získáváte také přístup k novým funkcím, jako je kupříkladu bezdrátový CarPlay a Android Auto. CarliKit CPC200 Tbox umožňuje uživatelům vychutnat si multimediální zábavu během jízdy, a to včetně podpory populárních aplikací, jako jsou Netflix, HBO a YouTube. Další výhodou tohoto modulu je možnost připojení SIM karty do boxu, což umožňuje vytvořit Wi-Fi hotspot ve vozidle. 

CarlinKit-CP2A-propoj Everest Technology-CZ